Overslaan en naar de inhoud gaan
05 september 2024

Kennis Over Zien e-learnings: nu beschikbaar op ons platform!

Met veel enthousiasme delen we dat dit Kennis Over Zien platform is uitgebreid met gratis e-learnings! Deze modules zijn beschikbaar voor iedereen die geïnteresseerd is en die privé of beroepshalve met mensen met een visuele beperking in aanraking komt.

Beschikbare e-learnings van Kennis Over Zien:

Deze modules zijn aangepast naar een basisniveau, zodat ze voor iedereen begrijpelijk zijn zonder voorkennis. We blijven de catalogus uitbreiden, dus houd onze site in de gaten voor nieuwe toevoegingen. 

Afbeelding navigatie e-learnings. Ga naar 'kennisaanbod' en klik op 'e-learnings'

Waar en hoe kun je de e-learnings volgen?

Ga direct naar onze e-learnings overzichtspagina of klik rechtsboven op "Kennisaanbod" en selecteer "e-learnings". Er zijn geen kosten aan verbonden en de e-learnings kunnen onbeperkt gevolgd worden. Je hoeft slechts eenmalig een account aan te maken.

Onder de naam Kennis Over Zien werken Bartimeus, Koninklijke Visio, Robert Coppes Stichting, Oogvereniging en MaculaVereniging samen aan het ontwikkelen en delen van kennis over visuele beperkingen. Zo zorgen we ervoor dat het leven van slechtziende en blinde mensen makkelijker wordt. Met deze e-learnings zijn we weer een stap dichterbij!

Heb je een vraag naar aanleiding van dit artikel?

Neem contact op.