Overslaan en naar de inhoud gaan
19 december 2023

Nieuwe versie Kennislandschap Gehandicaptensector gepubliceerd

Voorpagina kennislandschap, lichtblauwe achtergrond, donkerroze tekst: Kennislandschap gehandicaptensector, online wegwijzer naar de juiste kennis'.

Binnen de gehandicaptensector werken veel verschillende partijen aan kennisontwikkeling en kennisdeling. Om deze kennis beter vindbaar te maken ontwikkelden Vilans en VGN het Kennislandschap Gehandicaptensector. Het kennislandschap biedt inzicht en overzicht en leidt mensen naar de organisatie met de kennis en informatie die zij zoeken. De nieuwste versie is nu beschikbaar!

Kennis over de gehandicaptensector is steeds meer online te vinden. Daarin ontbrak echter het overzicht: wat vind je op welke plek? Daarom ontwikkelden Vilans en Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN) het kennislandschap: een online wegwijzer. Je vindt in deze infographic verschillende aanbieders van kennis. Met een klik kom je bij een kennishouder terecht, waar je actuele informatie en kennisproducten kunt vinden. Het Kennislandschap is onder meer ontwikkeld voor zorgprofessionals, beleidsmakers en  mensen met een beperking en hun naasten. Natuurlijk vind je ook Kennis Over Zien in het Kennislandschap Gehandicaptensector. 

Kennislandschap Gehandicaptensector bekijken

Nieuwsgierig geworden? Lees meer over het Kennislandschap en download de nieuwste versie op de website van VGN.

Heb je een vraag naar aanleiding van dit artikel?

Neem contact op.