Overslaan en naar de inhoud gaan
12 december 2023

Webinar: Mentaal en fysiek fit blijven met een visuele beperking

Vitaliteit en mentale weerbaarheid: je hoort er veel over. Hoe houd je je eigen fysieke en mentale welzijn op peil wanneer je een visuele beperking hebt en lang niet alle tips even makkelijk toepasbaar zijn? Onze consortiumpartner Oogvereniging organiseert op maandagavond 18 december a.s. een webinar over dit onderwerp.  

Wanneer je slechtziend of blind bent, kan het lastiger zijn om fysiek en mentaal fit te blijven. Naar buiten gaan kan spannend zijn en er kunnen bijvoorbeeld zorgen zijn over verlies van zicht. In het webinar van 18 december a.s. geeft Marit van Buijsen van Kennis Over Zien - samen met ervaringsdeskundige Marlieke - meer informatie over mentaal en fysiek gezond blijven. Ze staan daarnaast stil bij wat Kennis Over Zien de komende jaren gaat doen om de kwaliteit van leven van mensen met een visuele beperking te verbeteren. Ook bespreken zij hoe ervaringsdeskundigen betrokken worden in dit proces.  

Webinar bijwonen?

Het webinar vindt maandagavond 18 december 2023 plaats. Van 19.30 tot 20.30 uur verwelkomen Marit en Marlieke je graag via Microsoft Teams. Deelname is gratis. Wil je het webinar bijwonen? Meld je dan aan bij de Oogvereniging door op deze link te klikken