Overslaan en naar de inhoud gaan
13 juni 2024

Kennis Over Zien geeft presentatie op Dag van het OV op 17 juni

Op maandag 17 juni 2024 geven Frouck de Boer en Peter Waalboer namens Kennis Over Zien een presentatie op het jaarcongres Dag van het OV in Utrecht over de toegankelijkheid in het OV voor slechtzienden.

logo dag van het ov

Het jaarcongres staat in het teken van het openbaar vervoer in Nederland, bedoelt voor iedereen die werkt in of betrokken is bij het openbaar vervoer. Het programma gaat in op de zichtbare ontwikkelingen in de ov-wereld, de verdwenen reiziger, en ook de gesteldheid met de toegankelijkheid in het OV. Meer informatie vind je op de website van Dag van het OV

Een driehoek met bovenaan de tekst 'opdrachtgever'. Rechtsonder staat de tekst 'inhoudsdeskundigen' en linksonder staat de tekst 'ervaringsdeskundige'.

De Boer en Waalboer geven een presentatie over ‘De gouden driehoek, de succesformule voor inclusief ontwerpen’. Aan de hand van de casus Schiphol bespreken ze de waarde van de gouden driehoek, bestaande uit ervaringsdeskundigen, inhoudsdeskundigen en de opdrachtgever.

De gouden driehoek is dé manier van samenwerken binnen Kennis Over Zien, met name binnen thema’s als fysieke en digitale toegankelijkheid. Voor meer informatie over de gouden driehoek , lees je op deze pagina

Heb je een vraag naar aanleiding van dit artikel?

Neem contact op.