Overslaan en naar de inhoud gaan
13 juni 2024

Neem deel aan onderzoek 'Waar loop jij tegen aan?'

Voor het onderzoek ‘Waar loop jij tegenaan?’ zijn we op zoek naar mensen die slechtziend of blind zijn en die hun ervaringen willen delen over de uitdagingen en successen bij het gebruik van openbare ruimten. Bijvoorbeeld ervaringen zoals het doen van boodschappen of het reizen met het openbaar vervoer om familie of vrienden te bezoeken. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door onderzoekers van het Radboudumc in opdracht van Kennis Over Zien en met co-financiering van de Visio Foundation.

Het logo van Kennis Over Zien en Radboudumc

Voor deze gesprekken stellen we focusgroepen samen. In de focusgroep kunt u uw ervaringen delen over de obstakels, uitdagingen, successen en kansen die u tegenkomt bij het ondernemen van activiteiten in openbare ruimten. Uw ervaringen zijn belangrijk om in kaart te brengen welke aanpassingen er nodig zijn in de openbare binnen- en buitenruimten. De focusgroepen worden georganiseerd in Leeuwarden, Hoogeveen, Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en Sittard.

Bent of kent u iemand die interesse heeft in deelname aan ons onderzoek? Meld u dan aan via de pagina van Kennis Over Zien. Verdere informatie over de focusgroepen, de data en locaties, en de vergoeding voor deelname vindt u hier ook.

Post op social media
Uit

Heb je een vraag naar aanleiding van dit artikel?

Neem contact op.